Sommerkampanje på FIAT 500e RED Cabrio

2.990,- pr mnd med 0,- i forskudd!

2.990,- pr mnd med 0,- i forskudd!

Hva med en kabriolet til sommeren?

Nå får du FIAT 500e RED Cabrio for:

kun 2.990,- pr.mnd!*

0,- i forskudd!

Pris er ferdig levert med vinterhjul!

Fiat 500e (RED)

Dette er et unikt partnerskap som gjennom salg av Fiat (RED) er med på å bekjempe helserelaterte nødsituasjoner og pandemier. (RED) er en organisasjon som bekjemper globale helsekriser som AIDS og Covid-19. Hver gang du kjøper et (RED) produkt blir en donasjon gitt til Global Fund som støtter omsorgstjenester og tilbud innenfor behandling, forebygging, rådgivning, testing og utdanning til de mest trengende i samfunnet.

 

ET KULT OG PRISGUNSTIG ALTERNATIV

I den mest etiske utgaven av Fiat 500 noensinne, minner alle detaljene deg på valget om å støtte (RED). Ser du ned på føttene dine finner du gulvmatter med røde sømmer, rattet er utstyrt med den nye røde logoen og setene med nakkestøtte foran og bak er trukket i det unike Seaqual-stoffet med røde sømmer og Fiat-monogram.

Nytt er også et hanskerom med en desinfiseringsfunksjon og UV-C lampe for mindre objekter som smarttelefon, nøkler eller andre små hverdagsartikler. Dette aktiveres med en knapp i midtkonsollen, og hele prosessen tar omtrent tre minutter.

Dashbordet er selvfølgelig lakkert i rødt, og her finner du en krystallklar 10,25″ HD-touchskjerm som er brukervennlig og lett tilgjengelig. Systemet byr på ultra rask tilkobling, justerbart grensesnitt, Apple Car Play, Android Auto og en talespråktjeneste som gjør det enkelt å kommunisere med bilen. Her har du også et 12V uttak samt en USB-utgang for mobilen din. Prikken over i’en er det røde nøkkeldekselet som er en stilig detalj som skiller seg ut i mengden.

Også på utsiden av bilen finner du detaljer unikt for 500(RED). Sidespeilene er rødlakkerte, 500-logoen og aksentdetaljene i grillen er rød, og du finner den unike, røde logoen på de 16’’ store aluminiumsfelgene.

STIL OG SJARME SOM IKKE GÅR PÅ KOMPROMISS MED SIKKERHETEN

Nye 500(RED) sørger for en trygg kjøreopplevelse gjennom mange sikkerhetssystemer. Cruisekontroll, kjørefeltskontroll, autonom nødbremsassistent, trafikkskiltassistent, tretthetsovervåking, ryggekamera, LED kjøre- og baklys (halogen nær-/fjernlys), lyssensor, automatisk nødanrop ved ulykker og elektrisk parkeringsbrems er sikkerhetsutstyr som følger med bilen.

DEN PERFEKTE BYBILEN

Med et stort batteri på 42kWh med inntil 320km rekkevidde er 500(RED) den perfekte bybilen. Med kjøremodusvelgeren har du mulighet til å velge ulike kjøreinnstillinger for ulike turer for å optimalisere strømforbruket, og når bilen må lades kan dette gjøres med 85 KW hurtiglading med DC. Ved å trykke på knappen i dørhåndtaket kan du kan åpne og låse bilen helt nøkkelfritt med det elektriske låsesystemet. Inkludert er også automatisk klimasystem og vinterpakken som inneholder varme i forseter og ved vindusviskerne – perfekt for norske forhold!

GJELDER BEGRENSET ANTALL LAGERBILER!

 


Jeg ønsker å bli kontaktet

*Priseksempel leasing: kampanje fastrente i 3 år 0,05 %. Startleie/etabl. Gebyr 4-931,- Mnd.leie 2 990,- og totalpris 112 571,- Leieperiode 3 år/ 36 000 km. BOS Finans levert av DNB Bank ASA.

Forhandlere

  • Liste
  • Kart

Slatlem Steinkjer

Blir også forhandler av Citroën 1.oktober 2024!

Sjøfartsgata 15
7714 Steinkjer

Slatlem Verdal

Venusvegen 10
7652 Verdal

Slatlem Trondheim

Lade alle 67
7041 Trondheim

Slatlem Kristiansund

Serviceverksted for Opel og Citroën fra 2.september!

Verkstedveien 4
6517 Kristiansund
Scroll til toppen