Vi har hatt kunden i fokus siden 1925!

Slatlem har drevet virksomhet siden 1925, og siden 1957 har vi levert biler til fornøyde kunder. Som erfaren bilforhandler har vi opparbeidet et regionalt kvalitetsstempel som vi bærer med stolthet.

Slatlem ble først etablert som kolonialforretning i Averøy på 1920-tallet. På 1950-tallet startet vi salg av mopeder og gråtasstraktorer. Den første bruktbilen ble importert fra Tyskland i 1958, og i 1961 fikk vi agenturet for nybilmerket Simca.

I 1962 etablerte vi oss i Langveien i Kristiansund – hvor vi hadde utstillingsplass til kun to biler. I 1974 flyttet vi til Devoldholmen. Positiv vekst ga grunnlag for bygging av nye og større lokaler ved byens handel- og industrisenter på Løkkemyra i 1976.

I 2006 tok vi i bruk et av Norges mest moderne anlegg, og kunne endelig fremstå som et komplett bilvarehus.

Etter etableringen på Løkkemyra har Slatlem vært gjennom en større utvikling og ekspansjon. 15. mai 2006 tok vi i bruk et av Norges mest moderne anlegg, hvor vi kunne fremstå som et komplett bilvarehus.

Vi forstår kunden

Vi vet at å kjøpe bil er en stor og spennende investering. Det er viktig for oss å gi våre kunder en god opplevelse på alle stadier i kjøpsprosessen. Hos oss skal du føle deg trygg.

Vi støtter lokalmiljøet

Sammen kan vi få til mer! Som en stor regional aktør er vi glad for å kunne gi økonomisk støtte til kultur og idrett i lokalmiljøet.

Scroll til toppen